Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля някой да погне на Най-новия притежател на АЛФА РОМЕО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля някой да погне на Най-новия притежател на АЛФА РОМЕО

Здравейте, Преди 2 дни си взех една Алфа 146, която уж е доста запазена, но задните Амортесьори са изпуснали. Ако може ми дадете малко инфо какви да си взема(марка и цена) и къде мога да намеря свестен сервиз да ги сменя и евентуално да се поогледа малко по обстойно за други проблемчета. Също ще съм ви благодарен ако ми препоръчате някой друг магазин за части, който както казваше един познат "Не ме интересува цената, Само да е Хубаво и Евтинко "
    Предполагам че много сте писали по тези проблеми във форумите, но моля да ме извините - за сега просто не ми остава време да прегледам всичко, а искам възможно в най-кратък срок да постегна колицата ( за да ме слуша и тя после )
    Благодаря ви предварително за времето което ми отделихте
    Alfa Romeo 146 1.4 TS '00

На първо време - влез в профила си и нашиши от кой град си
    За да знаем на къде да те насочим.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

A, kak се разбира дали са изпуснали амортисьорите? Майстор ли трябва да я гледа ? На мен ми се струва, че моята вози малко твърдо, но може такава да си е возията.
      Alfa Romeo 146, boxer

Comment

Първоначално публикувано от frantic
        A, kak се разбира дали са изпуснали амортисьорите? Майстор ли трябва да я гледа ? На мен ми се струва, че моята вози малко твърдо, но може такава да си е возията.
        Ако на неравности ти подскача задницата наляво - надясно, всичко е ясно.
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
          Първоначално публикувано от frantic
          Ако на неравности ти подскача задницата наляво - надясно, всичко е ясно.
          Това е вярно. Но все пак стенд за амортесьори е най-сигурно. При мен беше едно тропане и клатене - ужас. А се оказа, че само единия е заминал тотално, а другия бил на 50 процента. Е, смених и двата защото така е най добре. Така, че стенда най добре си казва...
          Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Въпросче, аз като завивам насам-натам и имам чувството че ходи наляво-надясно ... а не беше така. Това има ли възможност да са амортисьори? Сменяни са преди година някъде, wktory или нещо такова
            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Working...
            X